To Do List céges rendezvények szervezéséhez

To Do List céges rendezvények szervezéséhez


Céges rendezvényszervezés lépései

Téged jelöltek ki arra a feladatra, hogy megszervezd és lebonyolítsd céged egy fontos rendezvényét, és azt sem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Van egy jó hírünk, összeszedtünk neked minden fontos lépést, amin végig kell menned, az esemény szervezésekor, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon. Mutatjuk is, mik ezek!


Első a tervezés

Először a tervezésen a sor, csak utána kell belekezdeni a szervezésbe. Szánj rá egy kis időt, hogy leülj, és alaposan végig gondold az egészet, kezdve azzal, hogy milyen jellegű eseményről is van pontosan szó, ez általában választ ad arra a kérdésre, hogy mit várnak el tőled, milyen jellegű feladataid lesznek. Egy konferencia esetében például az előadókra kell helyezned a hangsúlyt, míg egy csapatépítő tréning esetében inkább kreatív programötleteket kell gyűjtened. Nagyon fontos még az elején tisztázni ezeket, hiszen meg fogod látni, ezek nélkül nem tudsz tovább lépni.

 

Ezt követi a helyszín választás

A legtöbb rendezvény alapja a helyszín, ez nagyon meghatározhatja az egész esemény hangulatát és lefolyását. Egy olyan rendezvényhelyszínt kell találnod, ami megfelel az esemény jellegének, megfelelő a befogadóképessége, minden igényedet ki tudják elégíteni, valamint mindenki számára egyszerűen megközelítheti. Ennek a sok szempontnak megfelelni bizony nem mindig egyszerű, így egy megfelelő helyszín megtalálása több időt is igénybe vehet, de megéri. Mi a Grey Goose éttermet tudjuk ajánlani, ahol minden kérést megpróbálnak teljesíteni, ráadásul a főváros szívében helyezkedik el, így könnyen megközelíthető, részletekért kattints ide: céges rendezvényhelyszín Budapesten.

 

Gondoskodj a programokról

Bármilyen rendezvényről is legyen szó, a programok sokat számítanak, így, ha megvan a hely, akkor folytasd ezzel a szervezést. Akár még kollegáidat is megkérdezheted, hogy ők milyen programoknak örülnének igazán, lehet, hogy lesz egy pár jó ötletük. Amire figyelj oda, hogy ne legyen túl hosszú a program lista, csak a rendelkezésre álló idővel gazdálkodj, senki sem szeretné, ha tovább kellene maradni a tervezettnél. 

 

Gondoskodj az ételekről és italokról

Még ha nem is egy céges vacsoráról van szó, akkor is készülni kell egy kis cateringgel, legyen bármilyen rövid is a rendezvény időtartama. Ezzel viszonylag kevés gond szokott akadni, ezért is hagytuk a lista végére, de azért ne az utolsó pillanatban láss neki. Érdemes arra is gondolni, hogy a különböző ételallergiákkal küzdők is tudjanak mit fogyasztani! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!