A tökéletes lánybúcsú 3 lépésben

A tökéletes lánybúcsú 3 lépésben


Lánybúcsú szervezésének lépései

Férjhez megy legjobb barátnőd, és úgy döntöttél leánybúcsút szervezel neki? Remek, csináljatok egy felejthetetlen estét közösen a csajokkal, amit mindenki sokáig fog emlegetni! Segítünk egy kicsit, 3 lépésben levezetjük a folyamatot, ha te is végig mész ezeken a lépéseken, akkor biztosan minden úgy fog alakulni, ahogy ti szeretnétek!


Alapos tervezés

Először is alapos tervezésre lesz szükség, amibe a többi barátnődet is bevonhatod, de még akár a menyasszony véleményét is kikérhetitek. Az első, amit el kell döntenetek, hogy milyen jellegű legyen az este, inkább vad buli vagy visszafogott pihenés. Persze mindkettőt bele vehetitek a programba. A részletes programot nem kell most eldöntenetek, csak egy keretet, ami mentén tudtok tovább haladni.

 

Helyszín választás

Ha kitaláltátok, hogy milyen jellegű legyen a lánybúcsú, akkor ehhez már csak a tökéletes helyszínt kell megtalálnotok. Ha egy pörgős estés szeretnétek a fővárosban, akkor egy belvárosi éttermet tudunk ajánlani nyitásként, ahonnan könnyen tovább folytathatjátok az estét, tökéletes választás például a Parlament mellett található elegáns, de modern Grey Goose Restaurant, ha kíváncsi vagy az ajánlatukra kattint ide: lánybúcsú helyszín Budapest . De ha inkább kikapcsolódós programokat szeretnétek, akkor egy vidéki wellness szállodát ajánlunk. 

 

Felejthetetlen programok

Ha megvan a helyszín, és vele együtt a pontos dátum, akkor célszerű minél előbb értesíteni a meghívottakat, akkor is, ha még a pontos programterv, és menetrend nincs teljesen kész. De ideje ezen is gondolkozni, és összeállítani a programot. Vedd figyelembe, hogy az ara mit szeret csinálni, a közös emlékeiteket, esetleges régi vágyait, és ez alapján dönts. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!