A tökéletes lánybúcsú 3 lépésben

A tökéletes lánybúcsú 3 lépésben


Lánybúcsú szervezésének lépései

Férjhez megy legjobb barátnőd, és úgy döntöttél leánybúcsút szervezel neki? Remek, csináljatok egy felejthetetlen estét közösen a csajokkal, amit mindenki sokáig fog emlegetni! Segítünk egy kicsit, 3 lépésben levezetjük a folyamatot, ha te is végig mész ezeken a lépéseken, akkor biztosan minden úgy fog alakulni, ahogy ti szeretnétek!


Alapos tervezés

Először is alapos tervezésre lesz szükség, amibe a többi barátnődet is bevonhatod, de még akár a menyasszony véleményét is kikérhetitek. Az első, amit el kell döntenetek, hogy milyen jellegű legyen az este, inkább vad buli vagy visszafogott pihenés. Persze mindkettőt bele vehetitek a programba. A részletes programot nem kell most eldöntenetek, csak egy keretet, ami mentén tudtok tovább haladni.

 

Helyszín választás

Ha kitaláltátok, hogy milyen jellegű legyen a lánybúcsú, akkor ehhez már csak a tökéletes helyszínt kell megtalálnotok. Ha egy pörgős estés szeretnétek a fővárosban, akkor egy belvárosi éttermet tudunk ajánlani nyitásként, ahonnan könnyen tovább folytathatjátok az estét, tökéletes választás például a Parlament mellett található elegáns, de modern Grey Goose Restaurant, ha kíváncsi vagy az ajánlatukra kattint ide: lánybúcsú helyszín Budapest . De ha inkább kikapcsolódós programokat szeretnétek, akkor egy vidéki wellness szállodát ajánlunk. 

 

Felejthetetlen programok

Ha megvan a helyszín, és vele együtt a pontos dátum, akkor célszerű minél előbb értesíteni a meghívottakat, akkor is, ha még a pontos programterv, és menetrend nincs teljesen kész. De ideje ezen is gondolkozni, és összeállítani a programot. Vedd figyelembe, hogy az ara mit szeret csinálni, a közös emlékeiteket, esetleges régi vágyait, és ez alapján dönts. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

50. születésnapra ajándékötletek

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!

Trambulin 4 pozitív hatása a gyerekekre

4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!

Sokak azt hiszik, hogy a trambulinozás csak egy jó szórakozás a gyerekek számára, pedig ez nem így van. A trambulinozás nagyon hasznos aktivitás, amit mellesleg imádnak a gyerekek, így játékosan fejleszthetik a különböző készségeiket. Mutatunk 4 okot, amiért a te gyerekednek, gyerekeidnek is rendszeresen trambulinoznia kellene. 

Gyerekkel étterembe

3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel

A gyerekekkel sohasem könnyű, legyenek akármennyire is jól neveltek, mindig a legrosszabbkor törik ki belőle a kis ördög, ennek eredménye pedig hangos hisztik, rohangálás a székek között, és törött tányérok lehetnek. Tudjuk, hogy ez te sem szeretnéd, éppen ezért adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan menj gyerekkel étterembe.