3 szuper ötlet céges csapatépítőkhöz

3 szuper ötlet céges csapatépítőkhöz


Csapatépítő programok

Unjátok már az unalmas csapatépítő programokat? Valami újra vágytok, ami tényleg izgalmas, és mindenki örömét lelheti benn? Hoztunk nektek 3 kicsit formabontó ötletet, amik nagyon szórakoztatóak lehetnek. Nézzük mik ezek!


Ötlet csapatépítőhöz: Geocaching

Geocaching, lehet, hogy semmit nem mond neked ez a furcsa szó, pedig bizony egy nagyon izgalmas szabadidős program, ami nagyon felkapott manapság. Hogy miről is szól pontosan? Gyakorlatilag a geocaching nem más, mint kincskeresés, ami folyamán fel lehet fedezni az egész várost, helyszínt. Visszarepülni a gyerekkorunkba, és együtt kutatni a kincseket pedig nagyon izgalmas, ami garantáltan mindenkit felcsigáz. Akár ti is rejthettek el különböző apró dobozokat, amiben kincseket rejtetek el, ami lehet bármilyen apróság, egy apró fecni, pénzérme, színes kavics, vagy bármi, amit összekell gyűjteni, de egy applikációt letöltve beszállhattok egy nagyobb játékba is, és megkereshetitek mondjuk Budapest geoládáit.

 

Ötlet csapatépítőhöz: Biciklitúra

A közös élmények közelebb hozzák az embereket egymáshoz, egy csapatépítőnek pedig pontosan ez a célja. Ha egy komplett sportnapot nem is szerveztek, azért megmozgathatjátok magatokat közösen egy biciklitúra keretében, egy gyönyörű vidéken. A Budapesttől nem messze lévő Visegrád, a Dunakanyar ékköve tökéletes választás, foglaljatok szállást ide kattintva: csapatépítő tréning helyszín , és fedezzétek fel a környék páratlan látnivalóit!

 

Ötlet csapatépítőhöz: SUP

A SUP, a geocachinghoz hasonlóan nemrég kezdte meg hódítását, de már egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A SUP Hawaiiról ered, a Stand up paddle rövidítése, gyakorlatilag egy szörfdeszkához hasonlóan állni kell rajta, viszont ezt nem a hullámokra, hanem a nyugodt vízre találták ki, így evezni kell, mint egy csónakot. Bonyolultnak tűnhet elsőre, pedig nagyon egyszerű, pár perc alatt rá lehet érezni, és elsajátítani. Remek közös program lehet! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!