Szakértők figyelmeztetnek: ez történik, ha nem kezelik a lyukas fogat

Szakértők figyelmeztetnek: ez történik, ha nem kezelik a lyukas fogat


ez történik, ha nem kezelik a lyukas fogat

Annak ellenére, hogy egyre fejlettebb világot élünk, egyre fejlődik az orvostudomány, a higiénia is egyre kiterjedtebb, sokan hajlamosak elhanyagolni a fogak megfelelő ápolását, a kezeletlen fogak pedig súlyos problémákhoz vezetnek.


Nincs értelme halogatni a fogorvost

Nagyon sokan, és nagyon gyakran űzik ezt a sportot: ameddig csak lehet, halogatják a fogorvoshoz való elmenetelt. Érzékeny, Majd máshol rágok! Nem eszek meleget! Fáj? Ott a fájdalomcsillapító. Abba bele sem gondolnak, hogy így sokkal több kellemetlenséget, és fájdalmat okoznak maguknak, mint amennyit egy kezelés alkalmával el kellene szenvedniük. Arról már ne is beszéljünk, hogy a legtöbb fogászati kezelés a modern technikáknak köszönhetően már szinte teljesen fájdalommentes, ha még is fájdalommal jár, akkor z érzéstelenítő ezen is segíteni tud. Ha sokáig halogatod a fgorvosi kezelést, akkor az egyébként könnyen orvosolható kisebb probléma is visszafordíthatatlan bajjá alakulhat, ami akár a fogak elvesztésével is járhat. Tudod mi történik akkor, ha nem kezelik a lyukas fogat?

 

A lyukas fogakat kezelni kell!

A lyukas fog kezelése nem csupán esztétikai kérdés, bár az sem utolsó kérdés. Ha nem kezelik időben és megfelelően a szuvas, majd lyukas fog előbb csak kellemetlen, majd az idő múlásával fájdalmas tünetekhez és komoly fogágybetegséghez vezet, de ez nem elég, mert okozhat ínygyulladást is. Egy szóval, hogy ezek fájdalmassá teszik a mindennapokat, különösen az étkezéseket. Végső soron pedig a fogak elvesztésével is járhat.

 

Hogyan kezelik a lyukas fogakat?

A lyukas fogat töméssel lehet kezelni. Ez egy egyserű, és a mai modern töltőanyagoknak köszönhetően biztonságos eljárás. A Rosental rendelőjében olyan esztétikus tömést alkalmaznak, amik szinte teljesen megegyeznek a fogak színével, így teljesen észrevehetetlen a különbség. Részletek itt: esztétikus tömés Budapesten.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!

esztétikus fogkorrekció típusai

A fogakat esztétikusan is lehet korrigálni, pótolni – Mutatjuk hogyan!

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már olyan esztétikus megoldásokkal lehet pótolni, illetve korrigálni a rossz, és hiányos fogakat, hogy nemhogy észrevehetetlen lesz a különbség, az eredmény jobb lesz, mint az eredeti. A minőségi fogpótló anyagok nagyon természetesek, nem mesterkélten fehérek, hanem a csont, azaz fog színével megegyezőek. Így lehet esztétikusan pótolni, korrigálni a fogakat!   

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legideálisabb, legszebb, legkülönlegesebb esküvői idézet megtalálása nem egyszerű feladat. Mi kerüljön a meghívóra, ami kifejezi a szerelmeteket, csodásan hangzik, és mutat? Segítünk! Mutatunk néhány igen különleges esküvői idézetet!