Szakértők figyelmeztetnek: ez történik, ha nem kezelik a lyukas fogat

Szakértők figyelmeztetnek: ez történik, ha nem kezelik a lyukas fogat


ez történik, ha nem kezelik a lyukas fogat

Annak ellenére, hogy egyre fejlettebb világot élünk, egyre fejlődik az orvostudomány, a higiénia is egyre kiterjedtebb, sokan hajlamosak elhanyagolni a fogak megfelelő ápolását, a kezeletlen fogak pedig súlyos problémákhoz vezetnek.


Nincs értelme halogatni a fogorvost

Nagyon sokan, és nagyon gyakran űzik ezt a sportot: ameddig csak lehet, halogatják a fogorvoshoz való elmenetelt. Érzékeny, Majd máshol rágok! Nem eszek meleget! Fáj? Ott a fájdalomcsillapító. Abba bele sem gondolnak, hogy így sokkal több kellemetlenséget, és fájdalmat okoznak maguknak, mint amennyit egy kezelés alkalmával el kellene szenvedniük. Arról már ne is beszéljünk, hogy a legtöbb fogászati kezelés a modern technikáknak köszönhetően már szinte teljesen fájdalommentes, ha még is fájdalommal jár, akkor z érzéstelenítő ezen is segíteni tud. Ha sokáig halogatod a fgorvosi kezelést, akkor az egyébként könnyen orvosolható kisebb probléma is visszafordíthatatlan bajjá alakulhat, ami akár a fogak elvesztésével is járhat. Tudod mi történik akkor, ha nem kezelik a lyukas fogat?

 

A lyukas fogakat kezelni kell!

A lyukas fog kezelése nem csupán esztétikai kérdés, bár az sem utolsó kérdés. Ha nem kezelik időben és megfelelően a szuvas, majd lyukas fog előbb csak kellemetlen, majd az idő múlásával fájdalmas tünetekhez és komoly fogágybetegséghez vezet, de ez nem elég, mert okozhat ínygyulladást is. Egy szóval, hogy ezek fájdalmassá teszik a mindennapokat, különösen az étkezéseket. Végső soron pedig a fogak elvesztésével is járhat.

 

Hogyan kezelik a lyukas fogakat?

A lyukas fogat töméssel lehet kezelni. Ez egy egyserű, és a mai modern töltőanyagoknak köszönhetően biztonságos eljárás. A Rosental rendelőjében olyan esztétikus tömést alkalmaznak, amik szinte teljesen megegyeznek a fogak színével, így teljesen észrevehetetlen a különbség. Részletek itt: esztétikus tömés Budapesten.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni! 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!