Tényleg a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb fogászat?

Tényleg a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb fogászat?


legolcsóbb fogászat

A fogászati beavatkozásoknak manapság igen borsos ára van, ez pedig azt vonzza maga után, hogy a legtöbben keressük a különböző kiskapukat, a lehetőségeket, hogy hogyan lehetne a lehető legolcsóbban kihozni egy-egy kezelést. De biztosan a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb?


Néha az olcsó nem is olyan olcsó

Nem minden arany, ami fénylik- tartja a mondás. Ez a fogászati eljárásokkal is így van: nem minden olyan olcsó, mint amennyire első ránézésre tűnik. Az interneten böngészve lehet, hogy megtalálod a legolcsóbb árát egy-egy kezelésnek, de érdemes emellett annak is utánajárnod, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaz pontosan a feltüntetett ár, ugyanis sok esetben a rejtett árak technikáját alkalmazzák. Ez azt jelenti, hogy különböző szolgáltatásokért, például az elején a tanácsokért, vagy a közben felmerülő, előre látott vizsgálatokért plusz költségeket számítanak fel, amik nagyan megemelik a fogászat árát. Érdemes olyan fogászatot keresni, ahol ezek az összegek már alapból részét képzik az ajánlatnak, így pontosan tudni lehet, mire kell számítani.

 

Az olcsó nem mindig jó

Engedjétek meg, hogy ezt a bekezdést is egy szólással kezdjük, méghozzá ezzel: olcsó húsnak híg a leve. A szolgáltatások piacán sincsen ez máshogy, ha olcsó egy szolgáltatás, akkor a legtöbbször azért van, mert vagy olcsó alapanyagokat használ, vagy egy rosszabb, megfizethetőbb technikát, esetleg maga a szolgáltatást végző nem megfelelően szakképzett. A fogászatok esetében bár ez nem annyira jellemző, ugyanis szigorú szabályok kötik a szakemberek kezét, azért bele lehet futni egy-két rosszabb esetbe. Fontos, hogy olyan fogorvost válassz, aki valóban minőségi szolgáltatást nyújt, az eredmény időálló lesz, különben megint csak többel fogod bekötni. A Rosedental például egy valóban minőségi fogászat minőségi ellátással, és barátságos árakkal.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni! 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!