Tényleg a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb fogászat?

Tényleg a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb fogászat?


legolcsóbb fogászat

A fogászati beavatkozásoknak manapság igen borsos ára van, ez pedig azt vonzza maga után, hogy a legtöbben keressük a különböző kiskapukat, a lehetőségeket, hogy hogyan lehetne a lehető legolcsóbban kihozni egy-egy kezelést. De biztosan a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb?


Néha az olcsó nem is olyan olcsó

Nem minden arany, ami fénylik- tartja a mondás. Ez a fogászati eljárásokkal is így van: nem minden olyan olcsó, mint amennyire első ránézésre tűnik. Az interneten böngészve lehet, hogy megtalálod a legolcsóbb árát egy-egy kezelésnek, de érdemes emellett annak is utánajárnod, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaz pontosan a feltüntetett ár, ugyanis sok esetben a rejtett árak technikáját alkalmazzák. Ez azt jelenti, hogy különböző szolgáltatásokért, például az elején a tanácsokért, vagy a közben felmerülő, előre látott vizsgálatokért plusz költségeket számítanak fel, amik nagyan megemelik a fogászat árát. Érdemes olyan fogászatot keresni, ahol ezek az összegek már alapból részét képzik az ajánlatnak, így pontosan tudni lehet, mire kell számítani.

 

Az olcsó nem mindig jó

Engedjétek meg, hogy ezt a bekezdést is egy szólással kezdjük, méghozzá ezzel: olcsó húsnak híg a leve. A szolgáltatások piacán sincsen ez máshogy, ha olcsó egy szolgáltatás, akkor a legtöbbször azért van, mert vagy olcsó alapanyagokat használ, vagy egy rosszabb, megfizethetőbb technikát, esetleg maga a szolgáltatást végző nem megfelelően szakképzett. A fogászatok esetében bár ez nem annyira jellemző, ugyanis szigorú szabályok kötik a szakemberek kezét, azért bele lehet futni egy-két rosszabb esetbe. Fontos, hogy olyan fogorvost válassz, aki valóban minőségi szolgáltatást nyújt, az eredmény időálló lesz, különben megint csak többel fogod bekötni. A Rosedental például egy valóban minőségi fogászat minőségi ellátással, és barátságos árakkal.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!