Ezért a 3 dologért kell neked is szaunát építtetned

Ezért a 3 dologért kell neked is szaunát építtetned


szauna pozitív hatásai

A szaunázás egyre népszerűbb nemcsak hazánkban, hanem világszerte is. Északról, egészen pontosan a finnektől indult még nagyon régről, náluk szinte az ősidők óta hódít, de mahnapság már egész Európát bevették. Miért építtess te is egy szaunát az otthonodba a finnekhez hasonlóan? Mutatunk 3 jó okot!


#1. Hangulat

Egy szaunának megvan a maga varázsa, bája, ha úgy tetszik különleges semmihez sem fogható hangulata, amit nem lehet nem imádni. Egy dolgos, stresszes nap után megpihenni, kiszakadni, kikapcsolódni, vagy éppen a pároddal egy kis romantikus, minőségi időt eltölteni kettesben, amikor senki sem zavarhat, esetleg áthívni a barátokat, beszélgetni, pihenni? Télen a havas tájat kémlelve ülni a melegben a csillagos éjszakán? Kell ennél több? Ha nem, akkor egy kerti szauna gyártás a megoldás!

 

#2. Jótékony hatások

A szaunázás nem véletlenül olyannyira népszerű, nemcsak kellemes, hanem hatásos, ugyanis rengeteg egészségügyi előnye van. Szó szerint megújítja az embert kívülről és belülről egyaránt. A magas hőmérséklet beindítja az izzadást, ami segíti a szervezetet, hogy megszabaduljon a felesleges salakanyagoktól, káros méreganyagoktól. Ez nemcsak az immunrendszert erősíti, ami miatt az influenzaszezonban megelőzésként, és kúraként is kiváló, hanem a bőrt is megszépíti, feszesebbé, fiatalosabbá varázsolja. Jótékonyan hat a vérkeringésre is, ezáltal pedig a fogyásban is segít a rendszeres szauna használat.

 

#3.Remek befektetés

Ha megfelelő minőségű szaunát készíttetsz, akkor, habár összességében nem olcsó, de remek befektetés, ugyanis sok-sok éven, évtizeden keresztül remek szolgálatot fog tenni, amennyiben megfelelően karban van tartva. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni! 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!