Ezt tedd, ha rosszul alszik gyermeked éjszaka

Rosszul alszik gyermeked? Itt a megoldás!


Rosszul alszik a gyerek

A te gyermeked is rosszul alszik éjszaka? Óránként felkel, pihenés helyett pedig csak félálomban forgolódik, majd másnap fáradtan és nyűgösen ébred? Akkor ezt kell tenned!


Ahogy szülővé válunk tudjuk, hogy egy időre lemondhatunk az egészben átaludt éjszakáknak, hiszen a csöppségeket este rendszerint kidobja magából az ágy.

Két saját tapasztalatomat osztom meg veletek, amely szülőként nektek is sokat fog segíteni.

 

#1: a szeparációs szorongás korszakában

Egy időben rengetegszer felébredt a babám. Mi nem voltunk olyan “tárgygyűjtögető” szülők, ezért arra nem gondoltunk, hogy már ilyen pici baba korában érdemes alvó barátot szerezni neki, de mint kiderült, mégis. Egy alvást segítő babajáték sokat tehet a nyugodt éjszakákért! 

 

#2 A matrac kérdése

Ajánlás alapján választottam egy kókusz gyerekmatracot, kislányomnak, és nem is igazán hittem a hatásában. Én felnőttként is keménynek éreztem, de úgy gondoltam, hogy egy próbát megér.

Csodák csodájára amint “beüzemeltük” a matracot, és kislányom használatba vette, az addig megszokott háromszori felébredés elmúlt. Néha felkel ugyan még egyszer-egyszer, de drasztikusan visszaesett ezeknek a felébredéseknek a száma. 

Olyannyira kényelmesnek találta a matracát, hogy párommal magunknak is tervezzük egy beszerzését. 

Összességében tehát azt javasolnám, hogy ha nem váltak be a házi praktikák (meleg tej stb. ), akkor próbálkozzatok meg ezzel, mert nálunk bevált.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!