Ezt tedd, ha rosszul alszik gyermeked éjszaka

Rosszul alszik gyermeked? Itt a megoldás!


Rosszul alszik a gyerek

A te gyermeked is rosszul alszik éjszaka? Óránként felkel, pihenés helyett pedig csak félálomban forgolódik, majd másnap fáradtan és nyűgösen ébred? Akkor ezt kell tenned!


Ahogy szülővé válunk tudjuk, hogy egy időre lemondhatunk az egészben átaludt éjszakáknak, hiszen a csöppségeket este rendszerint kidobja magából az ágy.

Két saját tapasztalatomat osztom meg veletek, amely szülőként nektek is sokat fog segíteni.

 

#1: a szeparációs szorongás korszakában

Egy időben rengetegszer felébredt a babám. Mi nem voltunk olyan “tárgygyűjtögető” szülők, ezért arra nem gondoltunk, hogy már ilyen pici baba korában érdemes alvó barátot szerezni neki, de mint kiderült, mégis. Egy alvást segítő babajáték sokat tehet a nyugodt éjszakákért! 

 

#2 A matrac kérdése

Ajánlás alapján választottam egy kókusz gyerekmatracot, kislányomnak, és nem is igazán hittem a hatásában. Én felnőttként is keménynek éreztem, de úgy gondoltam, hogy egy próbát megér.

Csodák csodájára amint “beüzemeltük” a matracot, és kislányom használatba vette, az addig megszokott háromszori felébredés elmúlt. Néha felkel ugyan még egyszer-egyszer, de drasztikusan visszaesett ezeknek a felébredéseknek a száma. 

Olyannyira kényelmesnek találta a matracát, hogy párommal magunknak is tervezzük egy beszerzését. 

Összességében tehát azt javasolnám, hogy ha nem váltak be a házi praktikák (meleg tej stb. ), akkor próbálkozzatok meg ezzel, mert nálunk bevált.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!