Ezt tedd, ha rosszul alszik gyermeked éjszaka

Rosszul alszik gyermeked? Itt a megoldás!


Rosszul alszik a gyerek

A te gyermeked is rosszul alszik éjszaka? Óránként felkel, pihenés helyett pedig csak félálomban forgolódik, majd másnap fáradtan és nyűgösen ébred? Akkor ezt kell tenned!


Ahogy szülővé válunk tudjuk, hogy egy időre lemondhatunk az egészben átaludt éjszakáknak, hiszen a csöppségeket este rendszerint kidobja magából az ágy.

Két saját tapasztalatomat osztom meg veletek, amely szülőként nektek is sokat fog segíteni.

 

#1: a szeparációs szorongás korszakában

Egy időben rengetegszer felébredt a babám. Mi nem voltunk olyan “tárgygyűjtögető” szülők, ezért arra nem gondoltunk, hogy már ilyen pici baba korában érdemes alvó barátot szerezni neki, de mint kiderült, mégis. Egy alvást segítő babajáték sokat tehet a nyugodt éjszakákért! 

 

#2 A matrac kérdése

Ajánlás alapján választottam egy kókusz gyerekmatracot, kislányomnak, és nem is igazán hittem a hatásában. Én felnőttként is keménynek éreztem, de úgy gondoltam, hogy egy próbát megér.

Csodák csodájára amint “beüzemeltük” a matracot, és kislányom használatba vette, az addig megszokott háromszori felébredés elmúlt. Néha felkel ugyan még egyszer-egyszer, de drasztikusan visszaesett ezeknek a felébredéseknek a száma. 

Olyannyira kényelmesnek találta a matracát, hogy párommal magunknak is tervezzük egy beszerzését. 

Összességében tehát azt javasolnám, hogy ha nem váltak be a házi praktikák (meleg tej stb. ), akkor próbálkozzatok meg ezzel, mert nálunk bevált.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!