3 praktika a fiatalos arcbőrért

3 praktika a fiatalos arcbőr eléréséhez


3 tipp a fiatalos arcbőrért

Ki ne szeretne fiatalos arcbőrt? Gyakorlatilag mindent megteszünk, hogy üde, ragyogó, makulátlan, fiatalos legyen arcbőrünk, meg ami azt illeti minden testrészünkön a bőr. Drága kozmetikumokat veszünk, tablettákat szedünk, mégis kialakulnak a ráncok, mégis megjelennek a bőrhibák. Valamit rosszul csinálunk? Nem, az öregedés egy teljesen természetes folyamat, amit nem lehet megállítani, de néhány praktikával azért túl lehet járni az eszén. Most ebből mutatunk hármat.


A csodatevő Aloe Vera

Az Aloe vera szó szerint csodákra képes, nem véletlenül megannyi kozmetikum fő alapanyaga. A világ több táján gyógyszerként használják, már az ősi orvoslásban is nagy jelentőségé volt. Bizonyítottan antiszeptikus hatása van, ami segít megnyugtatni a bőrt, így megszabadít a bőrpírtől téged is, ezáltal pedig segít a fiatalságának megtartásában is. Az Aloe Vera úgy a leghatékonyabb, ha levelét közvetlenül a bőrre kenve pakolásként használod.

 

A zamatos uborka egy kicsit máshogyan

Az uborka nagyon zamatos csemege, ráadásul kalória is alig van benne, így a diétázók nem véletlenül imádják. De azért is van okunk imádni ezt a zöldséget, mert bizony, bizony csodákat művel a bőrrel. Karikákra vágva nyugtató pakolásként használhatjuk, különösen a szem környéki érzékeny bőr tájékán képes csodákat művelni. Felfrissíti a bőrt, és ezzel pedig látványosan fiatalosabbnak fog tűnni

 

Végleges megoldás a plasztikai sebész

Amennyiben nem szeretnél ilyen praktikákkal kísérletezni, akkor egy végleges megoldást is tudunk javasolni, méghozzá a plasztikai sebészt. A Bónusz Plasztikai Sebészeten például rengeteg különféle módszert alkalmaznak magas fokon, amik segítenek, hogy megőrizd vagy visszanyerd bőröd fiatalos állapotát.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

legolcsóbb fogászat

Tényleg a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb fogászat?

A fogászati beavatkozásoknak manapság igen borsos ára van, ez pedig azt vonzza maga után, hogy a legtöbben keressük a különböző kiskapukat, a lehetőségeket, hogy hogyan lehetne a lehető legolcsóbban kihozni egy-egy kezelést. De biztosan a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb?

szauna pozitív hatásai

Ezért a 3 dologért kell neked is szaunát építtetned

A szaunázás egyre népszerűbb nemcsak hazánkban, hanem világszerte is. Északról, egészen pontosan a finnektől indult még nagyon régről, náluk szinte az ősidők óta hódít, de mahnapság már egész Európát bevették. Miért építtess te is egy szaunát az otthonodba a finnekhez hasonlóan? Mutatunk 3 jó okot!

gyerekkori fogszabályzás tudnivalók

Hány éves korban érdemes elkezdeni a gyerekkori fogszabályozást?

Az egyik legfontosabb kérdés a gyerekkori fogszabályozással kapcsolatban, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni azt. Nézzük mit javasolnak szakemberek ennek a kérdésnek a kapcsán.Az egyik legfontosabb kérdés a gyerekkori fogszabályozással kapcsolatban, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni azt. Nézzük mit javasolnak szakemberek ennek a kérdésnek a kapcsán.