3 praktika a fiatalos arcbőrért

3 praktika a fiatalos arcbőr eléréséhez


3 tipp a fiatalos arcbőrért

Ki ne szeretne fiatalos arcbőrt? Gyakorlatilag mindent megteszünk, hogy üde, ragyogó, makulátlan, fiatalos legyen arcbőrünk, meg ami azt illeti minden testrészünkön a bőr. Drága kozmetikumokat veszünk, tablettákat szedünk, mégis kialakulnak a ráncok, mégis megjelennek a bőrhibák. Valamit rosszul csinálunk? Nem, az öregedés egy teljesen természetes folyamat, amit nem lehet megállítani, de néhány praktikával azért túl lehet járni az eszén. Most ebből mutatunk hármat.


A csodatevő Aloe Vera

Az Aloe vera szó szerint csodákra képes, nem véletlenül megannyi kozmetikum fő alapanyaga. A világ több táján gyógyszerként használják, már az ősi orvoslásban is nagy jelentőségé volt. Bizonyítottan antiszeptikus hatása van, ami segít megnyugtatni a bőrt, így megszabadít a bőrpírtől téged is, ezáltal pedig segít a fiatalságának megtartásában is. Az Aloe Vera úgy a leghatékonyabb, ha levelét közvetlenül a bőrre kenve pakolásként használod.

 

A zamatos uborka egy kicsit máshogyan

Az uborka nagyon zamatos csemege, ráadásul kalória is alig van benne, így a diétázók nem véletlenül imádják. De azért is van okunk imádni ezt a zöldséget, mert bizony, bizony csodákat művel a bőrrel. Karikákra vágva nyugtató pakolásként használhatjuk, különösen a szem környéki érzékeny bőr tájékán képes csodákat művelni. Felfrissíti a bőrt, és ezzel pedig látványosan fiatalosabbnak fog tűnni

 

Végleges megoldás a plasztikai sebész

Amennyiben nem szeretnél ilyen praktikákkal kísérletezni, akkor egy végleges megoldást is tudunk javasolni, méghozzá a plasztikai sebészt. A Bónusz Plasztikai Sebészeten például rengeteg különféle módszert alkalmaznak magas fokon, amik segítenek, hogy megőrizd vagy visszanyerd bőröd fiatalos állapotát.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!