Mi kell egy sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatjuk!

Mi kell egy sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatjuk!


Üzleti rendezvény szervezése

Üzleti rendezvényt szervezel? Mi tudjuk, hogy abszolút nincsen könnyű dolgot, hiszen nagyon sok mindenre oda kell figyelni. egyszerre, és nagyon sok buktató is van. Vajon mi kell egy valóban sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatunk néhány dolgot, amikre mindenképpen figyelj oda!


Először is találd meg a megfelelő helyet!

Legyen szó bármilyen rendezvényről, a megfelelő helyszín megtalálása már önmagában egy kisebb sikerrel ér fel. A hely az egész rendezvény hangulatára rányomhatja a bélyeget, ha megfelelő helyet találsz, akkor sokkal könnyebb helyzetben leszel. Akár még segítséget is kaphatsz, vagy olyan extra szolgáltatásokat vehetsz igénybe, amikre nem is számítottál Vedd figyelembe a maximálisan kihasználható kapacitást, az elrendezést, valamint a hely elhelyezkedését, megközelíthetőségét is a választásnál, és olvass értékeléseket is a különböző fórumokon. De ha nem szeretnél sokat keresgélni, akkor a Hotel Honti visegrádi szállodáját tudjuk javasolni, részletek itt: rendezvényhelyszín!

 

A technika ördöge

A technika nagyon hasznos, egy üzleti rendezvényen nagyon sokat tud segíteni, ha vannak megfelelő eszközök. Projektorok, kivetítő vászon, mikrofonok, flipchart, mind-mind meg tudja könnyíteni a helyzetedet, egy üzleti rendezvényen. Ezért válassz olyan helyszínt, ahol ez alapfelszereltség, de mindenképpen teszteld őket, hogy működnek-e megfelelően. 

 

Szervezz egyéb programokat is! 

Különösen, ha több napos rendezvényről van szó, jó, ha vannak egyéb programok is, ahol a résztvevők szabadon építhetnek kapcsolatokat. Célszerű a rendezvényhelyszínen programok után érdeklődni. Visegrádon például számtalan lehetőség van szabadidős programokra, akár egy hajókázás a Dunán, egy séta a Dunakanyarban, vagy egy kirándulás a történelmi városrészben. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

újévi fogadalmak 2021-re

3 újévi fogadalom, amihez még most sincs késő

Lefogyni 10 kilót, minden nap sportolni, nem enni egy deka csokit sem? 3 olyan újévi fogadalmat mutattunk, amiket már valószínűleg fel is adtál, kivétel a 10 kiló fogyást, mert év végéig akár még össze is szedheted magad, de persze ezeknek a nagy része is leginkább elbukni szokott. De mutatunk nektek most 3 olyan újévi fogadalmat, amit még most sem késő megtenni!

Esküvői meghívó

3 dolog, amit el kell döntened, mielőtt esküvői meghívót nyomtatsz

Sokan azt mondják, hogy az esküvő szervezésének még a legelején ki kell nyomtatni a meghívókat, hogy minél hamarabb oda lehessen adni a meghívott feleknek, annak érdekében, hogy ők minél hamarabb feltudjanak készülni, és minél kevesebb esély legyen arra, hogy közben más programot találjanak. Illetve így te is könnyebben tudsz számolni, hogy mennyi főre is kell pontosan tervezni. De van azért pár dolog, aminek meg kell előzni a meghívó nyomtatást!

5 dolog, amiért érdemes Egerszalókra jönni

5 dolog, amiért érdemes Egerszalókra látogatni

Magyarország tele van szebbnél-szebb helyekkel, városokkal, így nem egyszerű feladat egy utazás esetén kiválasztani az úticélt. Ebben a cikkben mutatok 5 olyan dolgot, ami miatt érdemes Egerszalókra látogatni néhány nap erejéig!