Mi kell egy sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatjuk!

Mi kell egy sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatjuk!


Üzleti rendezvény szervezése

Üzleti rendezvényt szervezel? Mi tudjuk, hogy abszolút nincsen könnyű dolgot, hiszen nagyon sok mindenre oda kell figyelni. egyszerre, és nagyon sok buktató is van. Vajon mi kell egy valóban sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatunk néhány dolgot, amikre mindenképpen figyelj oda!


Először is találd meg a megfelelő helyet!

Legyen szó bármilyen rendezvényről, a megfelelő helyszín megtalálása már önmagában egy kisebb sikerrel ér fel. A hely az egész rendezvény hangulatára rányomhatja a bélyeget, ha megfelelő helyet találsz, akkor sokkal könnyebb helyzetben leszel. Akár még segítséget is kaphatsz, vagy olyan extra szolgáltatásokat vehetsz igénybe, amikre nem is számítottál Vedd figyelembe a maximálisan kihasználható kapacitást, az elrendezést, valamint a hely elhelyezkedését, megközelíthetőségét is a választásnál, és olvass értékeléseket is a különböző fórumokon. De ha nem szeretnél sokat keresgélni, akkor a Hotel Honti visegrádi szállodáját tudjuk javasolni, részletek itt: rendezvényhelyszín!

 

A technika ördöge

A technika nagyon hasznos, egy üzleti rendezvényen nagyon sokat tud segíteni, ha vannak megfelelő eszközök. Projektorok, kivetítő vászon, mikrofonok, flipchart, mind-mind meg tudja könnyíteni a helyzetedet, egy üzleti rendezvényen. Ezért válassz olyan helyszínt, ahol ez alapfelszereltség, de mindenképpen teszteld őket, hogy működnek-e megfelelően. 

 

Szervezz egyéb programokat is! 

Különösen, ha több napos rendezvényről van szó, jó, ha vannak egyéb programok is, ahol a résztvevők szabadon építhetnek kapcsolatokat. Célszerű a rendezvényhelyszínen programok után érdeklődni. Visegrádon például számtalan lehetőség van szabadidős programokra, akár egy hajókázás a Dunán, egy séta a Dunakanyarban, vagy egy kirándulás a történelmi városrészben. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!