Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!

Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!


Wellnessezés a COVID-19 idején

2020 az év, amikor minden a koronavírusról szól. Hónapokra kerültünk a négy fal közé zárva, becsuktak az iskolák, szórakozóhelyek, éttermek, kulturális egységek, a határok, sőt sok-sok munkahely is felfüggesztette az irodai munkavégzést. Nagyon sok mindenről le kellett mondanunk idén, a koncertekről, fesztiválokról, egyéb eseményekről, külföldi utakról, de azért nem mindenről kell, például wellnessezni lehet biztonságosan is! Már mutatjuk is, hogy hogyan!


Válassz megfelelő szállodát!

Az első és legfontosabb, hogy válassz biztonságos szállodát! Ezekre figyelj: legyen megfelelőhigiénia, kiemelten figyeljenek a járványügyi előírásokra, gyakran fertőtlenítsenek, megfelelő technikával, legyenek tágas terek, legyen távol a nyüzsgéstől, tehát ne legyen a legfrekventáltabb helyen, például Balatonfüred kellős közepén, az alkalmazottak ne csak tartsák, hanem tartassák is be a szigorú szabályokat. Ne engedjenek több embert a wellness részlegre, mint amennyi biztonságosan tudja tartani a távolságot, az éttermet is nézd meg előre, hogy kellően tágas-e!

 

Ügyelj a szabályokra!

A koronavírus miatti szigorú szabályokat- maszkviselés, biztonsági távolság tartása- azért hozták, hogy megfékezzék a vírus terjedését, ügyelj rá oda, hogy betartasd ezeket a szabályokat! Például, ha ki van írva, hogy egyszerre hányan tartózkodhatnak a medencében, akkor ne menj be, ha már nem férsz bele a keretbe, inkább várj egy kicsit! Mindig használj papucsot, friss törölközőt, ha nincs, akkor kérj a recepción, és használd a kihelyezett fertőtlenítőket. A wellness gyerekkel még komplikáltabb, mert akkor nem csak magadra, hanem rá is oda kell figyelned, hogy ő is betartsa ezeket a szabályokat! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!