Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!

Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!


Wellnessezés a COVID-19 idején

2020 az év, amikor minden a koronavírusról szól. Hónapokra kerültünk a négy fal közé zárva, becsuktak az iskolák, szórakozóhelyek, éttermek, kulturális egységek, a határok, sőt sok-sok munkahely is felfüggesztette az irodai munkavégzést. Nagyon sok mindenről le kellett mondanunk idén, a koncertekről, fesztiválokról, egyéb eseményekről, külföldi utakról, de azért nem mindenről kell, például wellnessezni lehet biztonságosan is! Már mutatjuk is, hogy hogyan!


Válassz megfelelő szállodát!

Az első és legfontosabb, hogy válassz biztonságos szállodát! Ezekre figyelj: legyen megfelelőhigiénia, kiemelten figyeljenek a járványügyi előírásokra, gyakran fertőtlenítsenek, megfelelő technikával, legyenek tágas terek, legyen távol a nyüzsgéstől, tehát ne legyen a legfrekventáltabb helyen, például Balatonfüred kellős közepén, az alkalmazottak ne csak tartsák, hanem tartassák is be a szigorú szabályokat. Ne engedjenek több embert a wellness részlegre, mint amennyi biztonságosan tudja tartani a távolságot, az éttermet is nézd meg előre, hogy kellően tágas-e!

 

Ügyelj a szabályokra!

A koronavírus miatti szigorú szabályokat- maszkviselés, biztonsági távolság tartása- azért hozták, hogy megfékezzék a vírus terjedését, ügyelj rá oda, hogy betartasd ezeket a szabályokat! Például, ha ki van írva, hogy egyszerre hányan tartózkodhatnak a medencében, akkor ne menj be, ha már nem férsz bele a keretbe, inkább várj egy kicsit! Mindig használj papucsot, friss törölközőt, ha nincs, akkor kérj a recepción, és használd a kihelyezett fertőtlenítőket. A wellness gyerekkel még komplikáltabb, mert akkor nem csak magadra, hanem rá is oda kell figyelned, hogy ő is betartsa ezeket a szabályokat! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!