Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!

Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!


Wellnessezés a COVID-19 idején

2020 az év, amikor minden a koronavírusról szól. Hónapokra kerültünk a négy fal közé zárva, becsuktak az iskolák, szórakozóhelyek, éttermek, kulturális egységek, a határok, sőt sok-sok munkahely is felfüggesztette az irodai munkavégzést. Nagyon sok mindenről le kellett mondanunk idén, a koncertekről, fesztiválokról, egyéb eseményekről, külföldi utakról, de azért nem mindenről kell, például wellnessezni lehet biztonságosan is! Már mutatjuk is, hogy hogyan!


Válassz megfelelő szállodát!

Az első és legfontosabb, hogy válassz biztonságos szállodát! Ezekre figyelj: legyen megfelelőhigiénia, kiemelten figyeljenek a járványügyi előírásokra, gyakran fertőtlenítsenek, megfelelő technikával, legyenek tágas terek, legyen távol a nyüzsgéstől, tehát ne legyen a legfrekventáltabb helyen, például Balatonfüred kellős közepén, az alkalmazottak ne csak tartsák, hanem tartassák is be a szigorú szabályokat. Ne engedjenek több embert a wellness részlegre, mint amennyi biztonságosan tudja tartani a távolságot, az éttermet is nézd meg előre, hogy kellően tágas-e!

 

Ügyelj a szabályokra!

A koronavírus miatti szigorú szabályokat- maszkviselés, biztonsági távolság tartása- azért hozták, hogy megfékezzék a vírus terjedését, ügyelj rá oda, hogy betartasd ezeket a szabályokat! Például, ha ki van írva, hogy egyszerre hányan tartózkodhatnak a medencében, akkor ne menj be, ha már nem férsz bele a keretbe, inkább várj egy kicsit! Mindig használj papucsot, friss törölközőt, ha nincs, akkor kérj a recepción, és használd a kihelyezett fertőtlenítőket. A wellness gyerekkel még komplikáltabb, mert akkor nem csak magadra, hanem rá is oda kell figyelned, hogy ő is betartsa ezeket a szabályokat! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

újévi fogadalmak 2021-re

3 újévi fogadalom, amihez még most sincs késő

Lefogyni 10 kilót, minden nap sportolni, nem enni egy deka csokit sem? 3 olyan újévi fogadalmat mutattunk, amiket már valószínűleg fel is adtál, kivétel a 10 kiló fogyást, mert év végéig akár még össze is szedheted magad, de persze ezeknek a nagy része is leginkább elbukni szokott. De mutatunk nektek most 3 olyan újévi fogadalmat, amit még most sem késő megtenni!

Esküvői meghívó

3 dolog, amit el kell döntened, mielőtt esküvői meghívót nyomtatsz

Sokan azt mondják, hogy az esküvő szervezésének még a legelején ki kell nyomtatni a meghívókat, hogy minél hamarabb oda lehessen adni a meghívott feleknek, annak érdekében, hogy ők minél hamarabb feltudjanak készülni, és minél kevesebb esély legyen arra, hogy közben más programot találjanak. Illetve így te is könnyebben tudsz számolni, hogy mennyi főre is kell pontosan tervezni. De van azért pár dolog, aminek meg kell előzni a meghívó nyomtatást!

5 dolog, amiért érdemes Egerszalókra jönni

5 dolog, amiért érdemes Egerszalókra látogatni

Magyarország tele van szebbnél-szebb helyekkel, városokkal, így nem egyszerű feladat egy utazás esetén kiválasztani az úticélt. Ebben a cikkben mutatok 5 olyan dolgot, ami miatt érdemes Egerszalókra látogatni néhány nap erejéig!