3 dolog, amire télen különösen figyelni kell, öltözetünk kiválasztása közben

3 dolog, amire télen különösen figyelni kell, öltözetünk kiválasztása közben


téli öltözködés

Emlékeztek még gyerekként hányszor intett óvva édesanyátok indulás előtt, hogy tedd be a derekadat, vegyél fel még egy pulóvert, mindenképpen vegyél sapkát és sálat is, és meg ne próbálj abban az éppen nagyon divatos sportcipőben elindulni ilyen hidegben. Mennyire nem szerettük, de mennyire igaza volt! Most, felnőttfejjel is érdemes pár apróságra oda figyelni.


#1. Réteges öltözködés!

Felnőtt fejjel, már nem hiszem, hogy problémád van azzal, hogy az időjárásnak megfelelően öltözz. Valószínűleg nem fogsz dideregve elindulni reggel, mert éppen valami nyárias ruha a sláger jelenleg. Azonban nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy felöltöznek meleg ruhákba, de nem tudnak mit levenni. A tömegközlekedési eszközökön, vagy az irodában bizony meleg lehet, éppen ezért úgy javasolt öltözni, hogy legyenek rétegek, amiket le tudsz venni. Ha leizzadsz a melegben, és úgy mész ki a hidegbe, az is veszélyes tud lenni.

 

#2. Sál, sapka, kesztyű!

A sál sapka kombinációhoz ne feledjétek a kesztyűt sem! Igen tudjuk, hogy így nehezebb nyomkodni a telefonotokat a villamost várva, de már létezik olyan kesztyű, aminek az ujjai olyan anyagból vannak, hogy érzékeli a telefon. A kezeinknek szüksége van védelemre, ugyanis a téli hideg idő, és a szél nagyon kiszáríthatja a bőrt, és akkor szükség les egy krémre száraz bőr ellen.    

 

#3: Lábbeli!

A megfelelő lábbeli legalább olyan fontos, mint a kabát, és a többi. Nagyon sokszor látni azt, hogy valaki tűsarkúban ügyetlenkedik a csúszós talajon, ez se nem biztonságos, se nem egészséges vegyetek fel nyugodtan téli cipőt, és cseréljétek le, ha megérkeztek az irodába, vagy bárhová, ahová tartotok. Még egy színházban is leadhatjátok a ruhatárban a téli csizmátokat! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!