3 tökéletes Valentin napi ajándékötlet- ajándékötletek Valentin napra

3 tökéletes Valentin napi ajándékötlet


Top 3 ajándékötlet Valentin napra

Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, amit egyre többen ünnepelnek meg manapság hazánkban is. Lepd meg te is valamilyen kedves meglepetéssel a párodat! Nem baj, ha nincs ötleted, mert most segítünk, is adunk párat! Lássunk is 3 nagyon szuper Valentin napi ajándékötletet!


#1. Wellness hétvége

A legjobb ajándék a közösen eltöltött idő, a közös emlék szerzési lehetőség. Ezért idén virágok, drága bonbonok helyett inkább lepd meg ezzel a párodat! Egy romantikus wellness ráadásul még a kapcsolatotoknak is jót fog tenni, garantáltan nagy örömet okozol majd vele. Bár most a szállodák nincsenek nyitva a koronavírus miatt, nyáron már valószínűleg el tudtok menni, érdemes arra az időszakra foglalni.

 

#2. Fényképes emlék

Mint írtuk a legjobb ajándék a közösen töltött idő, ugyanis ilyenkor igazán emlékezetes közös emlékeket lehet szerezni. Ezeket az emlékeket pedig meg lehet örökíteni, és beleépíteni egy-egy ajándékba. A mai modern kütyük birtokában biztosak vagyunk benne, hogy nektek is van legalább ezer meg egy képetek, hát vedd elő ezeket, kezd el szortírozni, nyomtass belőlük, készíts fotóalbumot, kollázst, vagy egyszerűen csak rakd képkeretbe és díszítsd vele a nappalit! Ezekre igazi öröm lesz majd rá-rá pillantani!

 

#3. Vacsora otthon

Bár most az éttermek zárva vannak a romantikus vacsoraét nem kell elvetni, egyrészt lehet nagyon sok helyről nagyon finomakat rendelni, másrészt pedig egy egyszerűbb menüt te is nagyon egyszerűen összedobhatsz. Egy kreatív terítés, pár gyertya, egy üveg bor, halk zene, és meg is van a tökéletes Valentin napi randevú otthon. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!